February 2014 - .

Friday, 14 February 2014

GIVEAWAY - Mini February Giveaway

Friday, February 14, 2014 1
GIVEAWAY - Mini February Giveaway
Assalammualaikum
[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

1st Top Referral:
Natural Bamboo Slimming Suit bernilai RM55

2nd Top Referral:
4 Strand Mixed Bracelet bernilai RM38

Cabutan bertuah:

4x Pin Shawl
2x Hairclip
2x Fridge Magnet
2x Button Badge
4x Keychain
4x Bookmark

Style Shades
Brooch Riben
Belt
Mini Pouch
Necklace (with box)

Obuse Liptint
Majalah JOM!
Album Gambar 4R
Handsock berenda
EXO XOXO Sehun Replica Photocard

GIVEAWAY - Intan BerliaN Mega Giveaway 2014

Friday, February 14, 2014 2
GIVEAWAY - Intan BerliaN Mega Giveaway 2014
Assalammualaikum
Alahai , sangat BZ bekerja mencari duit utk majlis perkahwinan ... sampai terabai blog Jaja ni ha .. hehe .. updated pon bile ade masa terluang .. xpon bila bos xde .. hehe.. curik tulang sket jeee.. okey..memandangkan dah lame nauuu xjoin contest or GA ... rini nak blogwalking .. memana blogger yang ade buat Contest , BW @ GA ! so , blogger pertama adalah ! :-
Macam biasa..click banner di atas utk join ye ! :)
Berikut pula adalah senarai sponsor yg baik hati .. hihi
Hadiah semua menarik kan ! sob3... macam nak semua je ... heheh.. tengok tu .. nampak nauuuu tamak nye ! kalau nk tengok senarai hadiah .. boleh click link kat SINI
TARIKH TUTUP PENYERTAAN
16 FEBRUARI 2014

Sunday, 9 February 2014

Hantaran Bertunang Dari Pihak Perempuan - 13413

Sunday, February 09, 2014 3
Hantaran Bertunang Dari Pihak Perempuan - 13413
Assalammualaikum
okey..sepertimana yang dijanjikan juga .. Ini pula hantaran dari pihak perempuan untuk pihak lelaki .. warna temanya purpleee..sebab si pengantin lelaki suka nauuu kaler pepel .. sume nk pepel .. hehe.. atoto...cam comel je..cam comel jeee...
So,kali ni Jaja sangatlah berpuas hati sebab semua gambar hantaran ada .. gambar ni dishoot sendiri oleh Abg Mus sebaik sahaja mereka tiba dirumah lepas tamat majlis kami ..
Semua ada 23 buah dulang .. lebih satu sebab ada gambar kek yang dah dibukak... ribuan terima kasih bagi semua family yang menyiapkan dulang2 ni semua... Especially buat mak tersayang , yang x kenal erti penat menyiapkan dulang hantaran anak mu yang tercinta ini .. hehe.. terima kasih buat ucu , opah dan mak ngah jugeee... Pagi2 masa Jaja tengah dimekapkan .. semua sibuk masak dan deco pulut kuning..mekaseh ye...
Buat para tetamu yang datang bawa hantaran untuk diberikan pd pihak lelaki .. thanks jugee... (Sponsor) .. x terbalas budi baik kalian .. ^___^ semua nya comel2 sayang la nak makan..hehe..
Ok , Jom kita tengok Hantaran Dari Pihak Perempuan
Okey.itu saje .. ^___^ creative2 kan orang kampung Jaja .. macam2 bentuk design bagai sume ade la..yang bentuk strawberry tu...dalam dia ada sumi .. errr..tau ka sumi ? jelly .. hehe..dalam bekas air macam ala2 zaman aladdin tu...air gula..mcm yang Jaja ceritakan dalam entry sebelum ni .. mengikut kepercayaan orang kampung2..lambang bahulu berbentuk ikan dan anak2 dia tu .. lambang kesuburan..alaa..saje sesuka...xpercaya pon ... itu semua rezeki Allah SWT .. yang paling Jaja suka..bentuk Manggis tu .. request kat opah..pejam mata je opah bleh buat..dalam tu ada wajik .. warna hijau tu kulit kerang tau ! ngee.. very the creattiiveee my opahhh..
Yang bentuk bunga tu orang panggil halwa .. made by Opah Chu .. *sponsor jugee..
wokeyh ! itu sahaja .. nak update apa lagi ye pasni ? ngeeee...xpe..kalau ade lagi benda2 yang Jaja nk updated..maybe gambar semasa majlis ke kan..Jaja akan update ok ! bye ^^,